Flere og flere seniorer benytter netdating

Netdating er efterhånden ikke længere et fænomen, der er helt nyt og moderne. Der er allerede rigtig mange, der har fundet kærligheden på nettet, og der er tilmed også mange, der er blevet gift og har fået børn med nogen, de simpelthen bare har mødt på nettet.

Der kan dog være en tendens til, at man primært forbinder det at date på nettet med noget, som primært unge mennesker gør, fordi det måske er dem, der er mest tilbøjelige til at være åbne for det, og at det desuden er en generation, der har godt styr på digitale medier. Men sådan behøver det slet ikke at være. Der er nemlig en stigende mængde af seniorer, der benytter sig af netdating, og det er på ingen måde uden grund. For kærlighed har ingen alder, og det har netdating derfor heller ikke.

Nogle af seniorerne følger også med den digitale udvikling

Der er nok mange, der har en fordom om, at seniorer ikke er de skarpeste, når det kommer til at bruge computer, mobil og den slags digitale medier. Det giver selvfølgelig også mening, da det netop er medier, som de ikke er vokset op med i deres barndom, og derfor har behovet for at lære disse at kende heller ikke været det samme som hos de generationer, der er vokset op med det og næsten ikke kender til livet uden.

Men selvom dette er tilfældet, så er der dog stadig en stor del seniorer, som er hoppet med på den digitale bølge, og som har kastet sig ud i alt fra sociale medier til netdating. Så at seniorer ikke har nogen plads på nettet, og at de ikke kan finde ud af det, er bestemt ikke noget, man kan sige om dem alle.

En periode hvor man ikke møder nye mennesker hele tiden

Faktisk kan det næsten give endnu bedre mening, at seniorerne benytter sig af netdating end eksempelvis de unge mennesker. Når man er ung befinder man sig på et tidspunkt i livet, hvor man hele tiden er nye steder og møder nye mennesker. Så går man på gymnasiet, så højskole, så universitetet, rejser osv. Når man er ung, er der altså hele tiden mulighed for at lære nye mennesker at kende, som man så også potentielt kan date.

For seniorer er det typisk ikke helt det samme. Man har levet et langt liv og har måske ikke det samme behov eller de samme muligheder for konstant at få nye og intense bekendtskaber. Men behovet for at have en, man kan ses med en gang imellem og måske begynde at date, er der jo stadig for mange. Så derfor er netdating en rigtig smart måde at gøre det på. På netdating kan man nemlig møde mange forskellige slags mennesker, uden at man behøver at opsøge en masse sociale sammenkomster i det virkelige liv hele tiden.

Netdating har ingen aldersbegrænsning

At hoppe med på netdating trenden er altså ikke kun en tendens hos de unge mennesker, som søger kærligheden. For som nævnt har kærlighed ingen alder, og det er både unge og ældre mennesker, som går og søger efter den særlige person, som lige kan give lidt ekstra varme og kærlighed i hverdagen.

Så hvis man er en senior, som i et stykke tid har følt sig lidt rastløs over, at kærligheden ikke bare dukker op ud af det blå, så er det måske ved at være på tide, at man aktivt gør noget for at finde nogle spændende mennesker at lære bedre at kende. Det er altså netdating, der er et ret godt bud på det.

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *