Flere og flere spiller fodboldgolf

Over de senere år har man oplevet, at fodboldgolf har vundet mere og mere frem. Det er ikke bare en sjælden ting mere, som det var tidligere. Man ser nu oftere og oftere steder, hvor man har muligheden for at spille det. Derfor giver det også meget god mening, at flere og flere spiller fodboldgolf. Det er nemlig en rigtig god mulighed for at få noget frisk luft og bevæge sig på samme tid med, at man han det sjovt med sine venner eller måske familie.

Hvad er fodboldgolf?

Det kan sagtens være, at der er flere og flere, der er begyndt at spille fodboldgolf. Men hvis man ikke er sikker på, hvad det er, så kan man ikke forholde sig særlig godt til det. Det er egentlig et meget simpelt koncept, der også gør at det er meget nemt at spille. Man bruger nemlig overordnet konceptet i golf/minigolf, når man laver banerne. Det er nemlig baner med forhindringer og et hul i enden, hvor bolden skal skydes i. Hullet er dog meget større end i golfspillene, da man skal spille med en fodbold og få den ned i hullet. Det er næsten som golf, men i et meget stort format.

Perfekt om sommeren

Hvis man gerne vil spille fodboldgolf selv, så skal man lige huske at tage hensyn til alle de ting, som man ikke selv kan kontrollere. Størstedelen af det er selvfølgelig vejret. Selv hvis man lægger meget store planer, så er det ikke en god idé, at man tager på stranden om vinteren og håber på varmt vejr. Så når man skal ud og spille, så er det mest optimalt, hvis man vælger at gøre det om sommeren. Der kan man nemlig være forholdsvis sikker på, at vejret kommer til at blive godt. Man kan altid tjekke vejrudsigten inden man tager afsted og hvis der kommer meget dårligt vejr, så kan man jo altid finde på noget andet at lave lige den dag.

Tag på en lille udflugt

Det skader derfor ikke at lige tage af sted på en lille udflugt. Så kan man samle et par venner eller aftale noget med familien om, at man tager afsted i weekenden. Det er en perfekt mulighed for at være sammen med dem, som man holder af og at bare have det sjovt sammen. Det er i hvert fald en meget god mulighed for at have et godt fællesskab. Når man så har været afsted med venner eller familie, så vil det meget hurtigt gå op for en, at det faktisk er rigtig sjovt at spille fodboldgolf. Man bliver nemlig overrasket over, at det er så underholdende.

Find et sted nær dig

Når man så taler så meget om det, så vil man jo også gerne have, at det bliver til virkelighed. Derfor skal man lige undersøge, hvordan og hvorledes det giver mening i forhold til, hvor man bor henne. Det kan være, at man bor et sted, hvor der er noget meget tæt på. Det kan dog også være, at der er en god køretur derhen. Man skal dog ikke lade sig slå ud af det, da det helt klart kommer til at være det hele værd, når man er kommet derhen. Det er nemlig en rigtig god og sjov oplevelse at spille fodboldgolf. Og finder man en god og udfordrende bane, som f.eks. fodboldgolfbanen her hos Nymarksminde, så er det jo bare ekstra sjovt at spille.

Ikke kun for sjov

Får man nu så meget blod på tanden, når man først har prøvet fodboldgolfspillet, at man synes, at det kunne være sjovt at konkurrere på et lidt mere seriøst plan – ligesom man gør i golf. Så er det skam også muligt med fodboldgolf. Flere og flere turneringer og stævner, hvor der er er præmier på højkant, vinder nemlig frem. Så er man konkurrencemenneske, kan man sagtens få sin lyst styret ved at spille fodboldgolf.

 

Disclaimer

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *